Bli med og lek for TV-aksjonen!

Bli med og lek for TV-aksjonen!

I år inviterer vi hele landet til å leke for årets TV-aksjon «Barn, ikke brud». Ta med venner eller kollegaer og bli med på en gøy og annerledes innsamling!

Husker du hva du pleide å leke som barn? Hvor gøy det var å hoppe tau, leke med pinner, gjemsel eller klatre i trær? 

Denne høsten får du igjen muligheten til å leke, og for en god sak. Ved å leke skal vi sammen få frem budskapet om at barn skal få lov til å være barn, ikke brud. I tillegg er det en morsom og inkluderende måte å skape engasjement og samle inn penger på. 

Inviter bedriften din, naboer eller venner til storefri

Kanskje du vil samle venner og naboer til lek i hagen eller bakgården? Eller kanskje du som HR-manager vil skape et morsomt arrangement for bedriften?

TV-aksjonen handler ikke bare om selve innsamlingen, men også om engasjementet og samholdet den skaper. 

Å arrangere "storefri", med lek og konkurranser hos din bedrift, kan være et gøy og annerledes teambuilding-arrangement for dine kolleger. Ved å opprette en spleis eller lage konkurranser med deltakeravgift kan du enkelt samle inn penger til årets sak. 

Her kan du opprette en spleis!

Vi skal fylle sosiale medier med lek

Vi håper dere vil være med på å fylle sosiale medier med lek og moro - og gjerne med en oppfordring til å bli bøssebærer 24. oktober. 

Marker gjerne det du poster med årets hashtags #barnikkebrud og #nrktvaksjonen. Tagg også gjerne @nrktvaksjonen og @plannorge så kan vi vise frem det fine engasjementet i forbindelse med årets aksjon. 

Lykke til, og takk for ditt bidrag til kampen mot barneekteskap! 

Les mer om hva pengene går til her.