Gi kryptovaluta til årets TV-aksjon

Gi kryptovaluta til årets TV-aksjon

Gjennom Firi kan du nå donere kryptovaluta til TV-aksjonen. Innsamlingen går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.

–  Vi i Firi setter stor pris på at vi får bidra til en så viktig dugnad som TV-aksjonen. Kryptovaluta åpner nye muligheter for hvordan man samler inn og donerer penger til gode saker. Vi har opplevd at det norske kryptomiljøet er svært gavmilde og engasjerte, så vi håper på et godt resultat, sier daglig leder i Firi, Thuc Hoang.

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Dette vil Firi bidra til å motarbeide. Søndag 24. oktober vil TV-aksjonens bøssebærere gå årets viktigste søndagstur. Nå kan du også donere kryptovaluta gjennom Firi-appen. Firi vil veksle kryptovalutaen til norske kroner og gi gaven til TV-aksjonen.

–  Dette er jo så kult! Vi liker nye innbetalingskanaler, og er glad for at også gode folk i Firi er med å samle inn penger til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap, sier Christina Johnsen, inntektsleder for TV-aksjonen NRK Plan.

Konsekvensene av barneekteskap er store. Jenter mister både retten til å bestemme over sitt eget liv og kropp og muligheten til å gå på skole. Videre bremser barneekteskap utvikling og opprettholder fattigdom, og risikoen for vold og overgrep øker. Du kan lese mer om hva pengene fra årets TV-aksjon går til her.

Tusen takk for at du hjelper oss å støtte TV-aksjonen og Plan.